Ripstop Szél- és Vízálló Dzseki (Szürke/Piros)

Termék ajánlása

Az alábbi űrlap segítségével egyszerűen ajánlhatod e-mailben a(z) Ripstop Szél- és Vízálló Dzseki (Szürke/Piros) nevű termékünket egy barátodnak, ismerősödnek.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

LEÍRÁS

Blaklader 4868-1938-9905

65% poliészter, 35% pamut, Ripstop, laminált,  szél- és vízálló, lélegző, 250g / m2

Stílusos szél- és vízálló szakadásmentes shell dzseki. A belülről ragasztott varrások biztosítják a tökéletes vízállóságot. Nagy légáteresztő képességének köszönhetően kiengedi a testpárát így nem fülled be.  A MESH bélés fokozza a komfortérzetet. A gallér belső fele puha polár anyaggal bélelt.  Kapucnija cipzárral rögzített. A vízálló cipzárok kontrasztos színűek, ami hangsúlyosabbá teszi a dzsekit. Tökéletes viselet az esős őszi és tavaszi napokon. Funkcionalitását és kinézetét tekintve bátran ajánljuk szabadidős tevékenységekhez is.

A hasadásgátló (idegen szóval: ripstop) szövet megerősített szövésű szövettípus, amelynek fő tulajdonsága, hogy az esetleg megindult szakadást vagy repedést nem engedi továbbterjedni, azaz – szaknyelven – igen nagy a továbbszakító szilárdsága. Ennek érdekében 5–8 milliméterenként különlegesen erős lánc- és vetülékfonalakat tartalmaz, vagy ezek helyett, hasonló távolságokban több lánc-ill. vetülékfonal köt azonos módon. Ennek következtében a szövet enyhe négyzethálós mintázatot mutat.

Rendelhető méretek: S-4XL

40 °C No bleaching No tumble-drying No ironing No dry-cleaning

BL19 Méret Felsők


                                                                                    

TERMÉK JELLEMZŐK

  • "Ripstop" szakadásmentes szövet
  • Antiallergén
  • Belülről ragasztott varratok
  • Mosógépben mosható
  • Szélálló
  • Vízálló

TALÁN EZEK A TERMÉKEK IS ÉRDEKLIK ÖNT: