Üdvözöljük az Ironclad Hungary webáruházában. Az általunk forgalmazott termékek online megrendelésen keresztül vásárolhatóak meg. Kérjük olvassa el figyelmesen a vásárlással valamint a házhozszállítással kapcsolatos tudnivalókat.

Amennyiben nem találja amit keresett, illetve további információra van szüksége, írjon, segítünk!

Információ kérés: info@ironclad.hu

VÁSÁRLÁS MENETE

Regisztráció
Amennyiben valamelyik termékünk elnyerte tetszését, úgy kérjük, hogy a megrendelés feladása előtt regisztráljon oldalunkon, amelyet a REGISZTRÁCIÓ menüpont alatt érhet el.

Belépés
A regisztrációs folyamatnál megadott email címre Ön kap egy jelszót, ezzel a jelszóval léphet be az áruházba. Belépés után lehetővé válik a vásárlás.

Megrendelés
A kiválasztott termékeket a Megrendelés menüpont alatt, tetszőleges mennyiségben tudja a kosárba tenni.
A Kosár tartalmát valamint a teljes vételárat az Összesen sor mutatja. Amennyiben megrendelését véglegesíteni akarja, úgy azt az OK gomb megnyomásával teheti meg.

A vételár a házhozszállítás költségét nem tartalmazza!

Beérkezett megrendeléséről egy válasz e-mailt küldünk Önnek, amelyben visszaigazoljuk megrendelését, a megrendelt termékek számát valamint a teljes vételárat.

Visszalépés a vásárlástól
A vevő jogosult a kiszállítás megkezdése előtt a vásárlástól visszalépni. Ezt a info@ironclad.hu e-mail címen jeleznie kell.

Az áru átvételétől számított 8 napon belül vevő indoklás nélkül visszaküldheti a megrendelt terméket. Ebben az esetben cégünk a vásárlás ellenértékét legkésőbb 30 napon belül visszajuttatja a vevőnek. A visszalépés szállítási költségei a vevőt terhelik és csak sértetlen, ép terméket áll módunkban visszavenni.

Adatvédelem
A weboldalt üzemeltető Art Interior Designer Kft. kijelenti, hogy a vásárló adatait nem adja át harmadik félnek vagy szervezetnek. A személyes információk csak megrendeléshez, szerződéshez kötöttek, így azokat csak kapcsolattartáshoz, tájékoztatáshoz használjuk.

Vissza
;