XCO országos bajnokság

Szerző: admin

Vasárnap Zalaegerszegen rendezett XCO országos bajnokságon Fenyvesi Péter kiváló taktikáját bevetve megvédte magyar bajnoki címet. Az ifjúsági olimpikon így nyilatkozott a remek versenyről:

1. ironclad kesztű

Pénteken utaztunk le Zalaegerszegre, ám útközben Csepelen beugrottunk két szponzoromhoz egy-egy utolsó bíztató szó erejéig és néhány kihagyhatatlan kellékért, melyek ehhez a fontos versenyhez szükségesek. Este még 1 körre kivonultam a pályára, hogy bejárjam. Elsőre nem igazán tetszettek a meredek mászások, ezekhez kicsit szoknom kellett, ami persze másnap meg is történt.

2. ironclad kesztű

A lefelékbe viszont első látásra beleszerettem, mert gyorsak és technikásak is voltak, sok mesterségesen épített szakasszal. Szombaton délelőtt még 2 kört abszolváltam, nagyjából összeszoktam a pályával. Estére meglepett a barátnőm, akinek nagyon örültem, hogy leutazott értem otthonról tömegközlekedéssel, hogy megnézze a versenyemet.

3. ironclad kesztű

Vasárnap, a nagy napon, 2 órakor rajtoltam szokásos módon az Elit mezőnyben. A rajtot nem siettem el, csak 3-4. helyen érkeztem ki a foci pályáról. Aztán pár száz méter múlva átvettem a vezetést, és ez csak egyszer változott, akkor is csak egy negyed körre. Az első 2 kört utazó tempóban, 2 másik ellenfelemmel mentem, aztán a 3. körben leszakítottam őket, így a 3. kör lett a legerősebb, legalábbis én így érzem. A negyedik körben 1 emelkedő kivételével, mindegyiken csak közepes tempóban haladtam, de ez látszik az köridőimből is, az egy perces előnyből csak 20mp maradt.

Megosztás e-mailben

Az alábbi űrlap segítségével elküldheted e-mailben a(z) XCO országos bajnokság című hírünket egy barátodnak, ismerősödnek.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Osgood-Schlatter – A gyakori kamasz térdpanasz

Az Osgood-Schlatter betegség azoknál a kamaszoknál/fiatal felnőtteknél jelentkezik leggyakrabban, akiknél a közelmúltban fejeződött be a növekedés, va...

McDavid termékek a futók sérüléseire

Az idén 50 éves ,amerikai   SportMed® , Sports Protection és  Performance termékeivel lett méltán világhírű. A  Runners Therapy kifejezetten a futássa...

Wieszt Jankó a máriapócsi futam után vezeti a SuperCars bajnokságot

A SuperCars bajnokságban induló pártfogoltunk Wieszt Jankó, a 3. helyet érte el a közelmúltban megrendezett 2015.04.05-06 máriapócsi versenyen. Így a ...
Vissza
;